Καθαρισμός-Περιποίηση Χαλιών

καθαρισμος περιποιηση


Αποκτώντας ένα χειροποίητο χαλί κάνετε μια επένδυση στην ομορφιά την οποία αντιπροσωπεύει.

Η σωστή όμως συντήρηση και η κατάλληλη φροντίδα του είναι ο τρόπος ο οποίος θα διατηρήσει το χειροποίητο χαλί σας στη διάρκεια του χρόνου. 

Το χαλί θα ζήσει μαζί σας και η χρήση του αναπόφευκτα θα το επιβαρύνει μιας και τα χαλιά εισπνέουν ότι και όπως εμείς.

Η σωστή λοιπόν συντήρηση του καθώς και η κατάλληλη φροντίδα του είναι το  μόνο μέσο που θα το διατηρήσει αναλλοίωτο στην διάρκεια του χρόνου.

Το σκούπισμα του χαλιού σας, είναι ο καλύτερος και ασφαλέστερος τρόπος για να το διατηρήσετε καθαρό  και θυμηθείτε να ρυθμίζετε την σκούπα σας σε μεσαία ένταση.

Αποφύγετε να τινάζετε το χαλί σας καθώς με το τίναγμα υπάρχει κίνδυνος να σπάσουν τα στημόνια του και να χαλαρώσουν οι κόμποι του κι αυτό θα οδηγήσει στην καταστροφή του.

Το πλύσιμο στο σπίτι πρέπει να ξέρετε ότι εγκυμονεί κινδύνους καθώς το χαλί μπορεί να ξεβάψει εφόσον δεν υπάρχει η δυνατότητα σωστού στραγγίσματος.

Φυσικά όλα τα χαλιά καθαρίζονται  αλλά κάθε λεκές χρειάζεται διαφορετική αντιμετώπιση.

Τους τοπικούς λεκέδες που δημιουργούνται από την χρήση ή από μια ατυχή στιγμή μπορείτε να τους καθαρίσετε με νοτισμένο καθαρό πανί και ελάχιστο σαπούνι , χωρίς όμως να μουλιάσει το χαλί ή εναλλακτικά με καθαρή βενζίνη σε καθαρό πανί.

Η παραδοσιακή συντήρηση με τρόπους όπως ξύδι και πετρέλαιο περισσότερο αναζωογονεί τα χρώματα παρά καθαρίζει το χαλί.

Έχετε υπόψη σας πως η χρόνια συντήρηση των χαλιών μ αυτούς τους τρόπους μπορεί να προκαλέσει ζημιά.

Θα πρέπει να απευθύνεστε σε ειδικούς τουλάχιστον κάθε δυο χρόνια για την σωστή συντήρηση και καθαρισμό τους.

Τέλος κατά την αποθήκευση του  φροντίστε πάντα να το τυλίγετε σε ρολό και να το εναποθέτετε οριζόντια κι όχι σε όρθια στάση , σε χώρους χωρίς υγρασία.

δωρεαν απολυμανση σφ Ο Οίκος Εφραίμογλου, με εξαιρετικά μεγάλη εμπειρία και παράδοση στο χώρο του αυθεντικού χειροποίητου χαλιού προσφέρει τις μοναδικές του υπηρεσίες για την ανανέωση και περιποίησή τους.

Στον Οίκο Εφραίμογλου, καθαρισμός, συντήρηση και φύλαξη γίνονται σε κορυφαίες συνθήκες, με τις πιο εξελιγμένες μεθόδους, στο χέρι ή με σύγχρονα μηχανήματα που, σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη τεχνογνωσία του προσωπικού, εγγυώνται την ιδιαίτερη περιποίηση κάθε χειροποίητου χαλιού με οικολογικά υλικά.

katharismos-sintirisiΣυγκεκριμένα, για την υγιεινή και απολύμανση των χαλιών γίνεται κροκίδωση και απόσμηση, που απομακρύνουν αποτελεσματικά μικρόβια, μύκητες, μυρωδιές και δυσοσμίες. Για την ανανέωση των χαλιών γίνεται επανύφανση, επιδιόρθωση και carpet lifting, που αποκαθιστούν φθορές, τρύπες και επαναφέρουν τη ζωντάνια τους. Τέλος, για την προστασία τους γίνεται αδιαβροχοποίηση και δυσφλεγία, που προστατεύουν από υγρασία, λεκέδες και την εξάπλωση φωτιάς.


Αφήστε και εσείς το χειροποίητό σας στα έμπειρα χέρια του Οίκου Εφραίμογλου, επωφεληθείτε των ειδικών τιμών με τις πιο κορυφαίες συνθήκες καθαρισμού και δείτε το πάλι  όπως πραγματικά του αξίζει και απολαύστε μία μοναδική προσφορά:
δωρεάν απολύμανση, με κάθε καθαρισμό, σε όλα σας τα χαλιά.

Διαβάστε τα συμπτώματα χρήσης  

Πρόσθετες πληροφορίες επισκευών 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΡΑΝΤΕΒΟΥ 08:00-16:00

ΕΔΡΑ – ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΤΗΛ.: 210 2771 400 – 210 2790 121

email: info@efremoglou.gr

         service@efremoglou.gr

web: www.efremoglou.gr

 Όροι συνεργασίας καθαρισμού και συντήρησης.


00 ωραριο ιαν 2019
2011 icaplogo katharistirio