ΔΙΗΜΕΡΟ BAZAAR ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ.

Η τέχνη της δημιουργίας χειροποίητων χαλιών χάνεται στα βάθη της ιστορίας. Κάποτε ύφαιναν χαλιά σε όλες τις χώρες. Σήμερα, η παραγωγή τους πραγματοποιείται εκεί που οι παραδόσεις και οι τέχνες παραμένουν ανεπηρέαστες από τη βιομηχανοποίηση και τους αυτοματισμούς.
01 BAZAAR ΑΡΘΡΟ ΣΙΤΕ
   Ένα χειροποίητο χαλί είναι μία σημαντική επένδυση στο χρόνο γιατί, έτσι, συντηρούνται οι παραδοσιακές αξίες και ζωντανεύουν τα όνειρα χιλιάδων τεχνιτών, που έχουν βάλει κάτι από τον εαυτό τους για να μας προσφέρουν αυτή τη ζεστή αίσθηση θαλπωρής και αυτούς τους καταπληκτικούς συνδυασμούς σχεδίων και χρωμάτων.

 Η θέα και το άγγιγμα ενός καλοδουλεμένου χειροποίητου χαλιού θα μας συγκινεί και θα μας εντυπωσιάζει πάντα.

Ο οίκος Εφραίμογλου, μέσα στη μεγάλη του ιστορία, έχει συνδέσει αδιαίρετα το όνομά του με την παραδοσιακή, υψηλή ταπητουργία της Ανατολής.
01 bazaar2aΜε εμπειρία πέραν των εκατό ετών στην υψηλή ταπητουργία, εξασφαλίζοντας πάντα την καλύτερη σχέση αισθητικής, λειτουργικότητας και επένδυσης, το ΣΑΒΒΑΤΟ 18/01 (10:00-15:00)  και την ΚΥΡΙΑΚΗ 19/01 11:00-16:00)  πραγματοποιεί
                                     διήμερο
BAZAAR
                       
                                      και προσφέρει -70%
                          στα μοναδικά χειροποίητα δημιουργήματα

και ΔΩΡΟ τον 1Ο  καθαρισμό, την φύλαξη και την απολύμανση τον χαλιών  που θα αποκτήσετε..


Είτε προτιμάτε το κλασικό είτε το μοντέρνο σχέδιο, στα καταστήματα Εφραίμογλου μπορείτε να βρείτε το αυθεντικό χειροποίητο χαλί που ψάχνετε για το σαλόνι, την τραπεζαρία, το παιδικό δωμάτιο ή για οποιοδήποτε άλλο χώρο του σπιτιού σας
Το φιλικό και έμπειρο προσωπικό του οίκου Εφραίμογλου θα σας κατατοπίσει και θα σας βοηθήσει να βρείτε το πιο κατάλληλο για τις απαιτήσεις σας χειροποίητο χαλί.


 Εφραίμογλου. Ο ανατολικός στο χαλί.

 ΕΚΘΕΣΕΙΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Λ. Βουλιαγμένης 44, τηλ. 210 9643 719
ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Λ. Μεσογείων 282, τηλ. 210 6534 750

www.efremoglou.gr / email: info@efremoglou.gr


ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΙΑ

Κι όμως τα ζώδια έχουν προτίμηση στο χαλί που θα αγοράσετε.

Γι’ αυτό πριν επιλέξετε το χαλί που θα στρώσετε στο σαλόνι σας ρίξτε μια ματιά παρακάτω για να είστε σίγουροι πως δεν θα το μετανιώσετε.

MINIMAL collection- less is more

Ο Οίκος Εφραίμογλου, μας μυεί στα μυστικά της απόλυτης απλότητας και των σχεδιαστικά απέριττων χειροποίητων χαλιών.

Τα χαλιά της συλλογής MINIMAL είναι αυθεντικά χειροποίητα χαλιά που αποτυπώνουν τις σύγχρονες ανησυχίες των ανθρώπων της ανατολής και ακλουθώντας τους παραδοσιακούς τρόπους κατασκευής αποκαλύπτουν μια κουλτούρα συγγενή της δυτικής κουλτούρας.

Η συλλογή BELOUCH ANTIQUE

03 BELOYCH ANTIQE 12-10-19 650x389  Χειροποίητα χαλιά της νομαδικής συλλογής belouch antique από τo Αφγανιστάν φτιαγμένα σε νομαδικό αργαλειό εξ ολοκλήρου παραδοσιακά, αρχής γεννωμένης από το κούρεμα του ζώου, το γνέσιμο του μαλλιού με ρόκα, τον χρωματισμό του αποκλειστικά με βότανα της τοπικής χλωρίδας και το σχέδιο φτιαγμένο κόμπο κόμπο χωρίς πρωτόκολλα και οδηγούς καθώς οι υφαντές δεν διαβάζουν σχέδιο αλλά ακολουθούν την έμπνευση τους.
Κάποιες ατέλειες στην ύφανση ή στα χρώματα ή ακόμα και στο σχέδιο αφομοιώνονται στην ναΐφ κατασκευή και δένουν αρμονικά στο σύνολο της αισθητικής του χειροποίητου προσδίδοντας στο χαλί μια μοναδική σφραγίδα αυθεντικότητας

Τα χαλιά της συλλογής belouch antique διατίθενται σε διάσταση 0,90χ1,35 και θα τα βρείτε στις εκθέσεις του οίκου Εφραιμογλου καθώς και
στην διεύθυνση http://www.efremoglou.gr/handmade-carpets/offers σε τιμή προσφοράς 120€.