BLACK FRIDAY ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ

Ο οίκος Εφραίμογλου με εμπειρία πέραν των εκατό ετών, στην υψηλή ταπητουργία, εξασφαλίζοντας πάντα την καλύτερη σχέση αισθητικής, λειτουργικότητας και επένδυσης, για την BLACK FRIDAY 2019

                                      προσφέρει -70% στα μοναδικά χειροποίητα δημιουργήματα.

Επιπρόσθετα θα μπορέσετε να αποκτήσετε δυο χειροποίητα χαλιά της συλλογής minimal για σαλόνι και τραπεζαρία (10m²)
                                                           σε τιμή black Friday 870€.

Είτε προτιμάτε το κλασικό είτε το μοντέρνο σχέδιο, στα καταστήματα Εφραίμογλου μπορείτε να βρείτε το αυθεντικό χειροποίητο χαλί που ψάχνετε για κάθε χώρο του σπιτιού σας
Το φιλικό και έμπειρο προσωπικό του οίκου Εφραίμογλου θα σας κατατοπίσει και θα σας βοηθήσει να βρείτε το πιο κατάλληλο για τις απαιτήσεις σας χειροποίητο χαλί.

Επιπλέον, τα καταστήματα Εφραίμογλου σας προσφέρουν καθαρισμό και συντήρηση που γίνονται σε κορυφαίες συνθήκες, με τις πιο εξελιγμένες μεθόδους, στο χέρι ή με σύγχρονα μηχανήματα δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην υγιεινή και απολύμανση των χαλιών και που σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη τεχνογνωσία του προσωπικού, εγγυώνται την ιδιαίτερη περιποίηση κάθε χειροποίητου χαλιού με οικολογικά υλικά.
Τέλος και σε συνδυασμό με τον καθαρισμό ο οίκος Εφραίμογλου προσφέρει την ΔΩΡΕΑΝ φύλαξη ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ για την επόμενη σεζόν ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΓΟΡΑ

Εφραίμογλου. Ο ανατολικός στο χαλί.

ΕΚΘΕΣΕΙΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Λ. Βουλιαγμένης 44, τηλ. 210 9643 719
ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Λ. Μεσογείων 282, τηλ. 210 6534 750

MINIMAL collection- less is more

Ο Οίκος Εφραίμογλου, μας μυεί στα μυστικά της απόλυτης απλότητας και των σχεδιαστικά απέριττων χειροποίητων χαλιών.

Τα χαλιά της συλλογής MINIMAL είναι αυθεντικά χειροποίητα χαλιά που αποτυπώνουν τις σύγχρονες ανησυχίες των ανθρώπων της ανατολής και ακλουθώντας τους παραδοσιακούς τρόπους κατασκευής αποκαλύπτουν μια κουλτούρα συγγενή της δυτικής κουλτούρας.

Φτιαγμένα από υψηλής ποιότητας μαλλί, πάνω σε βαμβακερό στημόνι με απέριττα σχέδια και λιτές γραμμές ακολουθούν τις σύγχρονες χρωματικές τάσεις και έχουν τη δύναμη να εναρμονίζονται σε κάθε χώρο και να ταιριάζουν με οποιοδήποτε στιλ διακόσμησης αποτελώντας  μια ασφαλή απροβλημάτιστη διακοσμητική επιλογή.


Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα Εφραίμογλου , γνωρίστε την αυθεντική συλλογή
minimal

Και μέχρι 31/10/19 αποκτήσετε
                       
     δυο χαλιά για σαλόνι
και τραπεζαρία (σύνολο 10m²) στη μοναδική τιμή των 870€

Είτε προτιμάτε το κλασικό είτε το μοντέρνο σχέδιο, στα καταστήματα Εφραίμογλου μπορείτε να βρείτε το αυθεντικό χειροποίητο χαλί που ψάχνετε για το σαλόνι, την τραπεζαρία, το παιδικό δωμάτιο ή για οποιοδήποτε άλλο χώρο του σπιτιού σας.


Το φιλικό και έμπειρο προσωπικό του οίκου Εφραίμογλου θα σας κατατοπίσει και θα σας βοηθήσει να βρείτε το πιο κατάλληλο για τις απαιτήσεις σας χειροποίητο χαλί.

 

Εφραίμογλου. Ο ανατολικός στο χαλί.

ΕΚΘΕΣΕΙΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Λ. Βουλιαγμένης 44, τηλ. 2109611715
ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Λ. Μεσογείων 282, τηλ. 2106534750

www.efremoglou.gr      info@efremoglou.gr  Η συλλογή BELOUCH ANTIQUE

03 BELOYCH ANTIQE 12-10-19 650x389  Χειροποίητα χαλιά της νομαδικής συλλογής belouch antique από τo Αφγανιστάν φτιαγμένα σε νομαδικό αργαλειό εξ ολοκλήρου παραδοσιακά, αρχής γεννωμένης από το κούρεμα του ζώου, το γνέσιμο του μαλλιού με ρόκα, τον χρωματισμό του αποκλειστικά με βότανα της τοπικής χλωρίδας και το σχέδιο φτιαγμένο κόμπο κόμπο χωρίς πρωτόκολλα και οδηγούς καθώς οι υφαντές δεν διαβάζουν σχέδιο αλλά ακολουθούν την έμπνευση τους.
Κάποιες ατέλειες στην ύφανση ή στα χρώματα ή ακόμα και στο σχέδιο αφομοιώνονται στην ναΐφ κατασκευή και δένουν αρμονικά στο σύνολο της αισθητικής του χειροποίητου προσδίδοντας στο χαλί μια μοναδική σφραγίδα αυθεντικότητας

Τα χαλιά της συλλογής belouch antique διατίθενται σε διάσταση 0,90χ1,35 και θα τα βρείτε στις εκθέσεις του οίκου Εφραιμογλου καθώς και
στην διεύθυνση http://www.efremoglou.gr/handmade-carpets/offers σε τιμή προσφοράς 120€.

 

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΧΑΛΙΩΝ

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Πρόσθετες πληροφορίες επισκευών Εφραίμογλου

Ξελέκιασμα Λεκέδων. Προσπάθεια να καθαρίσει ο λεκές πχ από αίμα, ούρα, κρασί, βερνίκι, ξέβαμμα, καφές, σκουριά, υγρασία, κιτρινίλες, χρώμα, μαρκαδόρος, μπογιά. Το αποτέλεσμα και το ποσοστόεπιτυχίαςεξαρτάται από τον ίδιο τον λεκέ, πόσο «ψημένος» είναι, πόσος χρόνο έχει περάσει μέχρι τον χρόνο παραλαβής του και πόσο μας επιτρέπει το χαλί. Μπορεί και να μη καθαρίσει. Η διαδικασίαπροσπάθειαςξελεκιάσματος χρεώνεταιεξτρά από τον καθαρισμόανάλογα την εργασία.

Κρόσσια, ρέλια. Αντικατάσταση με κόψιμο όσο χρειαστεί, τα παλιά και φθαρμένα κρόσσια,ρέλια η και κομμάτι χαλιού η μοκέτας, με άλλα καινούργια. Κονταίνει η στενεύει αντίστοιχα. Όταν αλλάζουμε μόνο τη μια πλευρά κρόσσι η ρέλι (μηχανής, τύπου χειρός κρόσσι η χειροποίητο) θα έχει διαφορά από την πλευρά που δεν έχει αλλαχτεί και κοπεί. Δεν υπάρχουν τα ίδια χρώματα και τα ίδια νήματα. Βάζουμε τα πλησιέστερα. Καλό είναι να αλλάζουν μαζί και οι δυο πλευρές όταν πρόκειται για κρόσσι και όλες οι πλευρές όταν αφορά ρέλι, για να αποφεύγεται η ανομοιομορφία.

Επισκευές τοπικά. Όταν επισκευάζουμε ΤΟΠΙΚΑ ρέλι, κρόσσι, αλυσίδα η ράψιμο δέρμα. Σταματάμε τη πληγή επισκευάζουμε συγκεκριμένα τα σημεία που φαίνεται το πρόβλημα ΤΟΠΙΚΑ. Μπορεί όμως να ανοίξει πάλι η να ανοίξει σε άλλα σημεία. Καλύτερα να φτιαχτεί όλη η πλευρά.

Ύφανση. Γίνεται όπου χρειάζεται να ξαναυφανθει φαγωμένο φθαρμένο σάπιο σχισμένο σημείο η κομμάτι του χαλιού. Υφαίνεται το κομμάτι που χρειάζεται με κόμπους πάλι το σχέδιο του χαλιού με τα πλησιέστερα νήματα ξεσηκώνοντας την ίδια τεχνοτροπία κατασκευής που έχει το συγκεκριμένο χαλί. Μπορεί να έχει κάποια τονική διαφορά η επισκευή από το υπόλοιπο χαλί.

Βάψιμο στημόνι (κόμπους) σε φθαρμένα σημεία (μαλλί η βαμβάκι). Σβήνουμε τα άσπρα σημάδια που εμφανίζονται με ανεξίτηλη βαφή όταν φθαρεί το πέλος και διορθώνειτην εικόνα του χαλιού. Η διάρκεια αποκατάστασης εξαρτάται από τη χρήση και από το χαλί. Όταν προεξέχουν άσπροι κόμποι στην επιφάνεια κόβονται όσο μπορούμε και δε βάφονται.

Τέντωμα χαλιού. Θα επανέλθει σε καλό ποσοστό και θα διορθωθεί αρκετά. Εξαρτάται από το χαλί, τη χρήση και την ευαισθησία του χαλιού στην υγρασία πόσο θα κρατήσει η αποκατάσταση.

Πλαστικοποίηση (LATEX). Δημιουργεί ένα υπόστρωμα, βοηθάει στα ανοίγματα , σάπια σημεία, ξεραμένα χαλασμένα υποστρώματα. Σταθεροποιεί το χαλί/μοκέτα . Γίνεται στη πίσω πλευρά του χαλιού η μοκέτας. Αν το χαλί είναι ήδη σκληρό η εφαρμογή αυτή δε θα το μαλακώσει και η διάρκεια της εφαρμογής εξαρτάται και από την κατάσταση του χαλιού.

Απόσμηση. Διαδικασία που εφαρμόζεται σε χαλιά η μοκέτες με δυσοσμία πχ ούρα, υγρασία, μούχλα. Μειώνει πολύ την ανεπιθύμητη μυρωδιά. Ορισμένες περιπτώσεις καταπολεμούνται πολύ δύσκολα και χρειάζεται χρόνο. Διάρκεια απόσμησης ανάλογα τη χρήση και την κατάσταση του χαλιού.

Απεντόμωση. Εφαρμόζεται σε χαλιά με υποψία σκώρου η ήδη σκοροφαγωμένα. Μπορεί να καταπολεμηθεί σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με το είδος του σκώρου και το στάδιο που είναι το αυγό η προνύμφη η πεταλούδα. Θέλει προσοχή και έλεγχο ο χώρος που φυλάσσεται και χρησιμοποιείται το χαλί. Αρκετές περιπτώσεις, δε τα παραλαμβάνουμε και δε τα αναλαμβάνουμε.

Αδιαβροχοποίηση. Βοηθάει στον ευκολότερο καθαρισμό λεκέδων την ίδια στιγμή. Δεν απορροφάει το νήμα του χαλιού η μοκέτας εύκολα τον χρωστικό λεκέ και καθαρίζει αν επέμβουμε άμεσα πιο εύκολα. Η εφαρμογή έχει διάρκεια περίπου ένα χρόνο.

Αλυσίδα στα κρόσσια.Διορθώνει τη συνολική εικόνα του χαλιού. Ξηλώνεται το χαλί η κιλίμι η και τα δυο, όσο χρειαστεί άρα φεύγει σχέδιο από το χαλί. Δημιουργείται κρόσσι κοντό και κάνουμε μια αλυσίδα για δέσιμο του κιλιμιού η χαλιού.


Διαβάστε τα συμπτώματα χρήσης. 


Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές απευθυνθείτε 08:00-16:00 στο
τηλ: 210 2790121, 210 2771400
fax: 210 2772580

Η συλλογή BELOUCH


Ο οίκος Εφραιμογλου με εμπειρία πέραν των εκατό ετών, στην υψηλή ταπητουργία, εξασφαλίζοντας πάντα την καλύτερη σχέση αισθητικής, λειτουργικότητας και επένδυσης, , σας παρουσιάζει τη συλλογή belouch από το Αφγανιστάν με μοναδικά χειροποίητα δημιουργήματα σε πολύ προσιτές τιμές, ώστε να μπορεί ο καθένας να αποκτήσει το δικό του χειροποίητο χαλί.

 

Η νομαδική συλλογή belouch από τo Αφγανιστάν διαθέτει αυθεντικά χειροποίητα χαλιά διάστασης 090χ135 φτιαγμένα σε νομαδικό αργαλειό εξ ολοκλήρου παραδοσιακά, αρχής γεννωμένης από το κούρεμα του ζώου, το γνέσιμο του μαλλιού με ρόκα, τον χρωματισμό του αποκλειστικά με βότανα της τοπικής χλωρίδας και το σχέδιο φτιαγμένο κόμπο κόμπο χωρίς πρωτόκολλα και οδηγούς καθώς οι υφαντές δεν διαβάζουν σχέδιο αλλά ακολουθούν την έμπνευση τους.

Κάποιες ατέλειες στην ύφανση ή στα χρώματα ή ακόμα και στο σχέδιο αφομοιώνονται στην ναΐφ κατασκευή και δένουν αρμονικά στο σύνολο της αισθητικής του χειροποίητου προσδίδοντας στο χαλί μια μοναδική σφραγίδα αυθεντικότητας.

Τα χαλιά της συλλογής belouch θα τα βρείτε στις εκθέσεις του οίκου Εφραιμογλου καθώς και
στην διεύθυνση http://www.efremoglou.gr/handmade-carpets/offers σε τιμή προσφοράς 80€.