Χειροποίητα Χαλιά

xeiropoihtaxalia1

 

Το χειροποίητο χαλί είναι πάντοτε  χειροποίητο χαλί.  

Παράγοντες όπως η ποιότητα του μαλλιού, η ύφανση, τα σχέδια, το φινίρισμα,το πλύσιμο και το κούρεμα παίζουν βασικό ρόλο στο να καθορίσουν το επίπεδο του χαλιού σας, ποτέ όμως τη μοναδικότητα του και τη μαγεία του.

 

 

 


xeiropoihtaxalia2O οίκος Εφραίμογλου σας παρουσιάζει τις νέες του συλλογές για τη σεζόν 2014 – 2015, με μοναδικά χειροποίητα δημιουργήματα σε πολύ προσιτές τιμές, ώστε να μπορεί ο καθένας να αποκτήσει το δικό του χειροποίητο χαλί. Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα Εφραίμογλου και γνωρίστε μια τεράστια ποικιλία σε τύπους και ποιότητες χειροποίητων χαλιών, καθώς και πληθώρα σχεδίων, από χώρες με παράδοση στην ύφανση αυθεντικών χειροποίητων χαλιών, όπως την Περσία, την Ινδία, το Νεπάλ κ.λπ.

Είτε προτιμάτε το κλασικό είτε το μοντέρνο σχέδιο, στα καταστήματα Εφραίμογλου μπορείτε να βρείτε το αυθεντικό χειροποίητο χαλί που ψάχνετε για το σαλόνι, την τραπεζαρία, το παιδικό δωμάτιο ή για οποιοδήποτε άλλο χώρο του σπιτιού σας.

Επιπλέον, τα καταστήματα Εφραίμογλου σας προσφέρουν καθαρισμό και συντήρηση που γίνονται σε κορυφαίες συνθήκες, με τις πιο εξελιγμένες μεθόδους, στο χέρι ή με σύγχρονα μηχανήματα δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην υγιεινή και απολύμανση των χαλιών και που σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη τεχνογνωσία του προσωπικού, εγγυώνται την ιδιαίτερη περιποίηση κάθε χειροποίητου χαλιού με οικολογικά υλικά.

Τέλος και σε συνδυασμό με τον καθαρισμό ο οίκος Εφραίμογλου προσφέρει την ΔΩΡΕΑΝ φύλαξη ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ για την επόμενη σεζόν ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΓΟΡΑ. Το φιλικό και έμπειρο προσωπικό του οίκου Εφραίμογλου θα σας κατατοπίσει και θα σας βοηθήσει να βρείτε το πιο κατάλληλο για τις απαιτήσεις σας χειροποίητο χαλί.

ΕΚΘΕΣΕΙΣ:

ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Λ. Βουλιαγμένης 44, τηλ. 210 9643 719

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Λ. Μεσογείων 282, τηλ. 210 6534 750 -1

ΓΡΑΦΕΙΑ: ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Ατταλείας 13-19, τηλ. 210 2771 400

www.efremoglou.gr / email: info@efremoglou.gr