Επιδιόρθωση & Συντήρηση

δωρεαν απολυμανση σφΜικροβιολογική & Βακτηριακή Απολύμανση.

Ο Οίκος Εφραίμογλου πρωτοπόρος πάντα στις σύγχρονες απαιτήσεις,  αναβαθμίζει τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού, με την εφαρμογή μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης ,με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ Απολυμαντικό που είναι ακίνδυνο για τον άνθρωπο και το περιβάλλον , με αρ. αδείας 51834/2009, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τυπων,2,3,4,(98/8EC) και προσφέρει δωρεάν την απολύμανση των χαλιών σας με κάθε καθαρισμό.

Εκτός όμως από τις μεθόδους καθαρισμού, χάρη στην κατάλληλη υποδομή, αναλαμβάνεται και η επιδιόρθωση στα τμήματα των χαλιών που έχουν υποστεί ζημιές ή φθορές (τρύπες, κρόσσια κ.λ.π.).

Τα κρόσσια, τα ρέλια καθώς επίσης και οι γωνίες στις άκρες των χαλιών, ταινίες, ραφές, υπόστρωμα, είναι τα πιο «ευαίσθητα» σημεία στα χαλιά. Με το χρόνο, την συντήρηση, τίναγμα με τα χέρια αλλά και από την χρήση, μπορεί να εξασθενούν, ανοίγουν, φθείρονται, κόβονται. Αν λοιπόν έχουν την προδιάθεση, μπορεί από την μία χρονιά στην άλλη ίσως και μετά από ένα τίναγμα ή καθαρισμό να αρχίσουν να μαδάνε ή να ανοίγουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι χάλασε το χαλί αλλά χρειάζεται επισκευή ή αποκατάσταση.
Επίσης φθείρονται ή αλλοιώνονται πιο σύντομα όταν οι πόρτες κτυπάνε στα κρόσσια – ρέλια ή γίνεται πιο συχνή χρήση από πατήματα σε συγκεκριμένα σημεία του χαλιού.
Το ίδιο παρατηρείται και στο πέλος του χαλιού όταν υπάρχουν βαριά έπιπλα ή η χρήση είναι πιο συχνή ή έντονη.

Mε τον καθαρισμό, Τα σημεία που έχουν υποστεί επεξεργασία π.χ. επισκευή, βαφή ή σημεία που υπάρχει φθορά ή προδιάθεση φθοράς και δεν έχουν εμφανιστεί ή εκδηλωθεί, πιθανόν να γίνουν πιο ευδιάκριτα μετά τον καθαρισμό γιατί φαίνονται καλύτερα στο καθαρό χαλί όπως κόμποι, στημόνια, φθορά στο πέλος, φθαρμένα κρόσσια, φαγωμένο πέλος, αλλοίωση χρώματος, ανοιγμένες άκρες κλπ.

Στρωμένα χαλιά τα οποία βλέπει ο ήλιος από πορτοπαράθυρα μπορεί να αλλοιωθούν τα χρώματα τους και για αυτό συστήνουμε αδιαβροχοποίηση για περισσότερη προστασία των χρωμάτων.
Λόγω του ότι σε αρκετά χαλιά οι βαφές είναι φυτικές ή φυσικές και δεν είναι ανεξίτηλες συστήνουμε στεγνό καθάρισμα για ασφάλεια.

Με παραδοσιακές τεχνικές και λεπτομερή επεξεργασία, τα κατεστραμμένα μέρη των χαλιών επανέρχονται με εκπληκτική ακρίβεια και συνέπεια στην αρχική τους μορφή.

Ο "Οίκος Εφραίμογλου", ταυτισμένος με την υψηλή ανατολίτικη ταπητουργία εξακολουθεί να προσφέρει χειροποίητα αριστουργήματα, με βάση πάντα τις πανάρχαιες τεχνικές: Φυσική επεξεργασία μαλλιού, βάψιμο με φυτικές χρωστικές ουσίες, μεράκι και αστείρευτη φαντασία.

Ο "Οίκος Εφραίμογλου" δε σταματά εδώ. Ακολουθώντας τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και εγκαινιάζοντας νέα συστήματα προστασίας και ανανέωσης των χαλιών, σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε και  επιπλέον τεχνικές, που θα ομορφύνουν και θα προφυλάξουν τα χαλιά σας, καλύτερα από ποτέ.

  • Την αδιαβροχοποίηση, που απομακρύνει από τα χαλιά σας τον κίνδυνο λεκιάσματος από κρασί, καφέ, σάλτσες κ.λ.π.

  • Το carpet-lifting που με τη διαδικασία του φινιρίσματος ξαναζωντανεύει τα χρώματα και τα κάνει σαν καινούργια.

  • Την απόσμηση χάρη στην οποία εκλείπει κάθε είδους δυσοσμία.

  • Την κροκίδωση που απομακρύνει μικρόβια, μικροοργανισμούς και κάθε είδους κατάλοιπα.
  • Την δυσφλεγία που προστατεύει επιβραδύνοντας την εξάπλωση μιας πιθανής φωτιάς.
  • Την επανύφανση που  αποκαθιστά τις φθορές σε μικρά ή μεγάλα τμήματα του χαλιού σας


Διαβάστε τα συμπτώματα χρήσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές απευθυνθείτε 08:00-16:00 στο

τηλ: 210 2790121, 210 2771400
fax: 210 2772580
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Όροι συνεργασίας καθαρισμού και συντήρησης. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">

00 ωραριο ιαν 2019
2011 icap

logo katharistirio