ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 2019

Η τέχνη της δημιουργίας χειροποίητων χαλιών χάνεται στα βάθη της ιστορίας. Κάποτε ύφαιναν χαλιά σε όλες τις χώρες. Σήμερα, η παραγωγή τους πραγματοποιείται εκεί που οι παραδόσεις και οι τέχνες παραμένουν ανεπηρέαστες από τη βιομηχανοποίηση και τους αυτοματισμούς.

Σήμερα ένα χειροποίητο χαλί είναι μία σημαντική επένδυση στο χρόνο. Γιατί, έτσι, συντηρούνται οι παραδοσιακές αξίες και ζωντανεύουν τα όνειρα χιλιάδων τεχνιτών, που έχουν βάλει κάτι από τον εαυτό τους για να μας προσφέρουν αυτή τη ζεστή αίσθηση θαλπωρής και αυτούς τους καταπληκτικούς συνδυασμούς σχεδίων και χρωμάτων. Η θέα και το άγγιγμα ενός καλοδουλεμένου χειροποίητου χαλιού θα μας συγκινεί και θα μας εντυπωσιάζει πάντα.

Ο οίκος Εφραίμογλου, μέσα στη μεγάλη του ιστορία, έχει συνδέσει αδιαίρετα το όνομά του με την παραδοσιακή, υψηλή ταπητουργία της Ανατολής.

Ο “ανατολικός” στο χαλί, με εμπειρία πέραν των εκατό ετών, στην υψηλή ταπητουργία, εξασφαλίζοντας πάντα την καλύτερη σχέση αισθητικής, λειτουργικότητας και επένδυσης, για τις χειμερινές εκπτώσεις 2019 προσφέρει έως -70% στα μοναδικά χειροποίητα δημιουργήματα.

Με το “αίμα” του ταπητουργού να κληρονομείται από γενιά σε γενιά

η οικογένεια Εφραίμογλου συνεχίζει, σήμερα, αυτή τη μεγάλη παράδοση, μετατρέποντας τη “μυστικιστική” της σχέση με το χαλί, σε αίσθηση και γνώση, προσαρμοσμένες στις ειδικές απαιτήσεις των πελατών της.


 
 


Με το “αίμα” του ταπητουργού να κληρονομείται από γενιά σε γενιά η οικογένεια Εφραίμογλου συνεχίζει, σήμερα, αυτή τη μεγάλη παράδοση, μετατρέποντας τη “μυστικιστική” της σχέση με το χαλί, σε αίσθηση και γνώση, προσαρμοσμένες στις ειδικές απαιτήσεις των πελατών της.

Στα καταστήματα Εφραίμογλου θα γνωρίστε μια τεράστια ποικιλία σε τύπους και ποιότητες χειροποίητων χαλιών από χώρες με παράδοση στην ύφανση αυθεντικών χειροποίητων χαλιών
που η δημιουργία τους βασίζεται πάντα στις πανάρχαιες τεχνικές: φυσική επεξεργασία μαλλιού, βάψιμο με φυσικές χρωστικές ουσίες, μεράκι και αμέτρητες ώρες δουλειάς.

Είτε προτιμάτε το κλασικό είτε το μοντέρνο σχέδιο, στα καταστήματα Εφραίμογλου μπορείτε να βρείτε το αυθεντικό χειροποίητο χαλί που ψάχνετε για το σαλόνι, την τραπεζαρία, το παιδικό δωμάτιο ή για οποιοδήποτε άλλο χώρο του σπιτιού σας.

Το φιλικό και έμπειρο προσωπικό του οίκου Εφραίμογλου θα σας κατατοπίσει και θα σας βοηθήσει να βρείτε το πιο κατάλληλο για τις απαιτήσεις σας χειροποίητο χαλί.


 Στα καταστήματα Εφραιμογλου θα επωφεληθείτε επιπλέον εκπτώσεις με τα ανταποδοτικά προγράμματα των πιστωτικών και χρεωστικών τραπεζικών καρτών. 
.00a3