ΑΙΩΝΟΒΙΑ BRANDS , ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΕΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ

Έληξε με επιτυχία το Τριήμερο Συμπόσιο με τίτλο «ΑΙΩΝΟΒΙΑ BRANDS – ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ», που διοργανώθηκε από το Οικονομικό Περιοδικό THE BUSINESS REVIEW και τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΕΣΤΙΑ ΤΩΝ MANAGERS, υπό την αιγίδα των ΕΒΕΑ, ΣΕΒΤ και ΣΕΛΠΕ και διεξήχθη στις 15-16-17 Απριλίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι.

Την Παρασκευή 15 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η Επίσημη Τελετή Βράβευσης των διάσημων προϊόντων και εταιρειών που μετρούν 100-70-50-30 χρόνια ζωής.
Στον οίκο Εφραίμογλου, για τη μεγάλη του ιστορία και την εμπειρία πέραν των εκατό ετών στην υψηλή ταπητουργία απονεμήθηκε το πλατινένιο μετάλλιο.

Τα βραβεία απένειμαν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, όπως η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, Βουλευτής της ΝΔ, ο κ. Γιάννος Μητσός, Βουλευτής του Ποταμιού και Πολιτικός Υπεύθυνος Υποδομών, Μεταφοράς & Δικτύου και στελέχη από το χώρο της βιομηχανίας και του εμπορίου, ο κ. Νικόλαος Σοφιανός Γ.Γ. ΕΒΕΑ, ο κ. Βασίλειος Ζαφείρης, Εντεταλμένος Σύμβουλος του ΣΕΒΤ, και ο κ. Αντώνης Γκορτζής, Πρόεδρος του δικτύου της Ευρώπης για την Επιχειρηματική Ηθική.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν, εκτός από τις βραβευθείσες εταιρείες, προσωπικότητες και στελέχη από το χώρο της Βιομηχανίας, του Εμπορίου, Γενικοί Διευθυντές, Managers και εκπρόσωποι Ελληνικών και Πολυεθνικών επιχειρήσεων καθώς και διακεκριμένοι δημοσιογράφοι από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τον τύπο.

Επιπλέον, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Απριλίου από τις 10:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ, έλαβε χώρα η Μεγάλη Έκθεση με ιστορικές φωτογραφίες και αφίσες των διάσημων brands, όπου το κοινό με ελεύθερη είσοδο είχε την ευκαιρία να απολαύσει τα αγαπημένα του brands και προϊόντα και να γνωρίσει από κοντά τις εταιρείες και τους ανθρώπους τους. Έγιναν γευστικές δοκιμές και δειγματοδιανομές και μοιράστηκαν πολλά δώρα.
Μετά την μεγάλη επιτυχία και την ανταπόκριση του κοινού, επιδιώκουμε το Συμπόσιο να γίνει ένας θεσμός για τον εμπορικό κόσμο της χώρας που θα μας θυμίζει κάθε φορά πως η ιδιωτική πρωτοβουλία έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον.