Χειροποίηση

Ο οίκος Εφραίμογλου, υπηρετώντας όπως πάντοτε την υψηλή ταπητουργία, σας προσφέρει τα πάντα γύρω από το χειροποίητο χαλί, με μια πλατιά συλλογή ικανή να καλύψει κάθε σας αισθητική, ποιοτική και οικονομική απαίτηση.
xeiropoihsh

Στον Οίκο Εφραίμογλου, καθαρισμός, συντήρηση και φύλαξη γίνονται σε κορυφαίες συνθήκες, με τις πιο εξελιγμένες μεθόδους, στο χέρι ή με σύγχρονα μηχανήματα που σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη τεχνογνωσία του προσωπικού, εγγυώνται την ιδιαίτερη περιποίηση κάθε χειροποίητου χαλιού με οικολογικά υλικά.

ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ
Μικροβιολογική & Βακτηριακή Απολύμανση  που απομακρύνει αποτελεσματικά μικρόβια, μύκητες και κάθε είδους κατάλοιπα μικροοργανισμών.
Βιοκαθαρισμός με βιολογικά υλικά ειδικών προδιαγραφών με ουδέτερο PH, που προστατεύουν τα χαλιά και το περιβάλλον.
Τίναγμα με διαδικασία μηχανικής αφαίρεσης στερεών σωματιδίων σκόνης και ρύπων.

ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Για την ανανέωση των χαλιών γίνεται επανύφανση, επιδιόρθωση και carpet lifting, που αποκαθιστούν φθορές, τρύπες και επαναφέρουν τη ζωντάνια τους.
Για την προστασία τους γίνεται αδιαβροχοποίηση και δυσφλεγία, που προστατεύουν από υγρασία, λεκέδες και την εξάπλωση φωτιάς.

Τέλος στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους φυλάσσεται κάτω από ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας υγρασίας και αέρα, τυλιγμένο σωστά και μέσα στο προστατευτικό του κάλυμμα.

Αφήστε και εσείς το χειροποίητό σας στα έμπειρα χέρια του Οίκου Εφραίμογλου, δείτε το πάλι σαν καινούριο όπως πραγματικά του αξίζει.

Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές
ΤΗΛ.: 210-2719079 & 210-2790121
www.efremoglou.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.