Αύγουστος με -65% στον οίκο Εφραίμογλου


Ο οίκος Εφραίμογλου με εμπειρία πέραν των εκατό ετών, στην υψηλή ταπητουργία, εξασφαλίζοντας πάντα την καλύτερη σχέση αισθητικής, λειτουργικότητας και επένδυσης, , σας παρουσιάζει τις νέες του συλλογές για τη σεζόν 2018, με μοναδικά χειροποίητα δημιουργήματα σε πολύ προσιτές τιμές, ώστε να μπορεί ο καθένας να αποκτήσει το δικό του χειροποίητο χαλί
SMS 18 αρθρο σαιτ 
Επισκεφθείτε έως 31/08 ένα από τα καταστήματα Εφραίμογλου, γνωρίστε μια τεράστια ποικιλία σε τύπους και ποιότητες χειροποίητων χαλιών, καθώς και πληθώρα σχεδίων από χώρες με παράδοση στην ύφανση αυθεντικών χειροποίητων χαλιών, όπως την Περσία, την Ινδία, το Νεπάλ


και κερδίστε έκπτωση -65% σε όποια χαλιά επιλέξετε.

Είτε προτιμάτε το κλασικό είτε το μοντέρνο σχέδιο, στα καταστήματα Εφραίμογλου μπορείτε να βρείτε το αυθεντικό χειροποίητο χαλί που ψάχνετε για το σαλόνι, την τραπεζαρία, το παιδικό δωμάτιο ή για οποιοδήποτε άλλο χώρο του σπιτιού σας.

Το φιλικό και έμπειρο προσωπικό του οίκου Εφραίμογλου θα σας κατατοπίσει και θα σας βοηθήσει να βρείτε το πιο κατάλληλο για τις απαιτήσεις σας χειροποίητο χαλί.


Επιπλέον, τα καταστήματα Εφραίμογλου σας προσφέρουν για τα χαλιά της νέας αγοράς δωρεάν 2 χρόνια καθαρισμό και φύλαξη που γίνονται σε κορυφαίες συνθήκες, με τις πιο εξελιγμένες μεθόδους, στο χέρι ή με σύγχρονα μηχανήματα δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην υγιεινή και απολύμανση των χαλιών και που σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη τεχνογνωσία του προσωπικού, εγγυώνται την ιδιαίτερη περιποίηση κάθε χειροποίητου χαλιού με οικολογικά υλικά.

Εφραίμογλου. Ο ανατολικός στο χαλί.

ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 2018

Ο οίκος Εφραίμογλου, μέσα στη μεγάλη του ιστορία, έχει συνδέσει αδιαίρετα το όνομά του με την παραδοσιακή, υψηλή ταπητουργία της Ανατολής.
Ο “ανατολικός” στο χαλί, με εμπειρία πέραν των εκατό ετών, στην υψηλή ταπητουργία, εξασφαλίζοντας πάντα την καλύτερη σχέση αισθητικής, λειτουργικότητας και επένδυσης,
για τις χειμερινές εκπτώσεις 2018 προσφέρει
                                   
                               -60%  στα μοναδικά χειροποίητα δημιουργήματα.
 

x ekp site2
Επιπλέον, τα καταστήματα Εφραίμογλου προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία επιλεγμένων συλλογών σε μοναδικές τιμές
bazaar ώστε να μπορεί ο καθένας να αποκτήσει το δικό του χειροποίητο χαλί.

Είτε προτιμάτε το κλασικό είτε το μοντέρνο σχέδιο, στα καταστήματα Εφραίμογλου μπορείτε να βρείτε το αυθεντικό χειροποίητο χαλί που ψάχνετε για το σαλόνι, την τραπεζαρία, το παιδικό δωμάτιο ή για οποιοδήποτε άλλο χώρο του σπιτιού σας


Το φιλικό και έμπειρο προσωπικό του οίκου Εφραίμογλου θα σας κατατοπίσει και θα σας βοηθήσει να βρείτε το πιο κατάλληλο για τις απαιτήσεις σας χειροποίητο χαλί.


   

BLACK FRIDAY ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΕΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ


black aruro2Την Παρασκευή 24/11/17 ο οίκος ΕΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ
συμμετέχει στη BLACK FRIDAY προσφέροντας
όλα τα ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΧΑΛΙΑ με έκπτωση -70%

Κλασικό ή μοντέρνο?
Ότι κι αν προτιμάτε στις εκθέσεις του οίκου Εφραιμογλου θα βρείτε το ιδανικό χαλί για το σαλόνι, την τραπεζαρία ή οποιοδήποτε άλλο χώρο του σπιτιού με βάση τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας.
 

Εξαιρούνται οι αγορές από την ιστοσελίδα και η συλλογή jan kath
 
  

ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΜΕ DINERS


shopΟ Οίκος Εφραίμογλου, με παράδοση και εμπειρία ενός αιώνα στην υψηλή ταπητουργία, εξασφαλίζει πάντα την καλύτερη σχέση αισθητικής, λειτουργικότητας και ποικιλίας. Πέρα από τη βαθιά γνώση για την ταπητουργία, η εταιρία προσφέρει και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση με τις υπηρεσίες καθαρισμού, φύλαξης και επιδιόρθωσης.


Επωφεληθείτε από τις νέες μοναδικές προσφορές χρησιμοποιώντας εως 31/12/17 την diners κάρτα σας

• 10% shop&win

• 60% έκπτωση σε όλες τις συλλογές χειροποίητων Χαλιών

• Δωρεάν ο α καθαρισμός των Χαλιών της νέας αγοράς

• Δωρεάν απολύμανση με τον καθαρισμό των Χαλιών της νέας αγοράς

• Δωρεάν φύλαξη με τον καθαρισμό των Χαλιών της νέας αγοράς

• Δώρο ένα ολόμαλλο χαλί γκαρντε διαστάσεων 075χ150 περίπου

• Έως 40 άτοκες δόσεις ανεξαρτήτου ποσούΕξαιρείται η διεθνής συλλογή jan kath και οι μοκέτες.
Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τα φυσικά καταστήματα της εταιρείας,

Go4more Εφραίμογλου

Έως τις 31 Οκτωβρίου διάλεξε το χαλί που σου αρέσει και κέρδισε 40 #go4more πόντους για κάθε 1€ αγορών σου και έως 36 άτοκες δόσεις με τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής.   

go4more 
Επίσης, κέρδισε 60% έκπτωση σε όλες τις συλλογές χειροποίητων χαλιών και δωρεάν καθαρισμό, απολύμανση και φύλαξη των χαλιών της νέας σου αγοράς 

www.nbg.gr/go4more/#/offers 

 Από την προσφορά Εξαιρείται η διεθνής συλλογή jan kath και οι μοκέτες.
Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τα φυσικά καταστήματα της εταιρείας,